Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Arbeidsintermediair met blik op de toekomst

Resumé Recruitment laat talent werken door bij een vacature verder te kijken dan opleiding en vaardigheden. Werving & Selectie is onze specialisatie. Resumé Recruitment luistert goed naar uw wensen en combineert die met de persoonlijkheid die het best bij uw organisatie past.

Diensten van Resumé Recruitment

- Werving en selectie
- Onderzoek: gedrags- en competentieprofielen, psychologische tests en assessments
- CV-check: CV-controle op persoons-identificatie, opleiding & diploma’s, werkervaring, internetprofiel en Europass CV
- Personeels- en organisatieadvies

Hoe werkt Resumé Recruitment?

Als intermediair verdiepen wij ons in uw vacature én in uw organisatie. Wij geloven in samenwerken en zetten uw vacature daarom zowel uit op onze website, op social media en in ons netwerk. Alle kandidaten worden door ons gescreend, waarna Resumé Recruitment ze per mail aan u voorstelt. Wij verzorgen de contacten met u als opdrachtgever en de kandidaten. Resumé Recruitment kan u tevens adviseren bij de aanname van een kandidaat.

Neem contact op. Wij leren u graag kennen!

Uw organisatie leren kennen, vinden wij essentieel bij het zoeken naar goede kandidaten. Wij komen daarom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Wist u dat Resumé Recruitment ook personeels- en organisatieadvies geeft? Wij kunnen bijvoorbeeld samen naar de toekomst kijken en inschatten hoe uw personele behoefte er dan uit zal zien. Neem gerust Contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie of vul het Contactformulier in en wij bellen of mailen u terug.

Inloggen

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in


Nog geen inlog? Schrijf je in