Wie is Resumé Recruitment?

Passie voor het tot stand brengen van een goede bemiddeling. De juiste persoon op de juiste plaats. Talent tot bloei laten komen. Bij Resumé Recruitment werken ervaren professionals op het gebied van werving en selectie en wij streven altijd naar een optimale match. Bovendien geven wij personeels- en organisatieadvies, waarbij wij snel een inschatting kunnen maken van de organisatie en wat het nodig heeft. John Koomen en Thea Tuinstra zijn de gedreven consultants achter Resumé Recruitment en stellen zich aan u voor.

John Koomen | 06 306 967 02


‘Resumé Recruitment richt zich op vacatures op hbo- en universitair niveau. Bij deze functies is het belangrijk om verder te vragen en ons te verdiepen in de organisatie en de kandidaten. Na een financiële opleiding en de opleiding Personeel & Arbeid aan Hogeschool Windesheim én bijna acht jaar werkervaring bij een personeels- en organisatieadviesbureau begon ik in 2009 actief met Resumé Recruitment. In 2016 heb ik de opleiding 'Vakvolwassen Recruitment' aan de Hogeschool voor Recruitment gevolgd.
Ik breng graag partijen bij elkaar en wil talent tot bloei laten komen. Wie zijn kwaliteiten kwijt kan in zijn baan, werkt met plezier en voelt zich betrokken. Uit onderzoek blijkt bovendien dat die medewerker langer verbonden blijft aan een organisatie. Zo creëert Resumé Recruitment een optimale match, waarbij zowel opdrachtgever als kandidaat winnaar is.
Ik geloof in de kracht van samenwerking. Via internet, social media en ons netwerk kan Resumé Recruitment veel betekenen voor organisaties, kandidaten en zelfs voor andere werving- en selectiebureaus en personeelsadviseurs. Door samen te werken, vergroten we de kans op de juiste persoon in de juiste functie. Zo werven en selecteren wij op een proactieve en innovatieve manier.’

LinkedIn:
http://nl.linkedin.com/in/johnkoomen/

Thea Tuinstra | 06 461 525 48

 

Ik vind het geweldig om klanten te ondersteunen bij het vinden van enthousiast en vakkundig personeel. De arbeidsmarkt verandert snel en hierdoor ontstaat er op het gebied van gemotiveerde mensen met de juiste kennis en werkervaring steeds meer schaarste. Door op een creatieve en pro-actieve wijze de juiste kandidaten te werven en selecteren, draag ik graag mijn steentje bij. Hiervoor is vooral het opstellen van een doelgroepgerichte vacaturetekst, met behulp van de juiste arbeidsmarktcommunicatie, van groot belang.
Mijn ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en diverse (project)managementfuncties, zet ik met enthousiasme in als recruiter bij Resumé Recruitment. Ik ben altijd op zoek naar de juiste match tussen werkgever en werknemer. Ook voor jou ga ik graag aan de slag!


LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/thea-tuinstra-b637949 

Inloggen

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in


Nog geen inlog? Schrijf je in