Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Wie is Resumé Recruitment?

Passie voor het tot stand brengen van een goede bemiddeling. De juiste persoon op de juiste plaats. Talent tot bloei laten komen. Bij Resumé Recruitment werken ervaren professionals op het gebied van werving en selectie en wij streven altijd naar een optimale match. Bovendien geven wij personeels- en organisatieadvies, waarbij wij snel een inschatting kunnen maken van de organisatie en wat het nodig heeft. John Koomen en Daniëla Werink zijn de gedreven consultants achter Resumé Recruitment en stellen zich aan u voor.

John Koomen | 06 306 967 02


‘Resumé Recruitment richt zich op vacatures op hbo- en universitair niveau. Bij deze functies is het belangrijk om verder te vragen en ons te verdiepen in de organisatie en de kandidaten. Na een financiële opleiding en de opleiding Personeel & Arbeid aan Hogeschool Windesheim én bijna acht jaar werkervaring bij een personeels- en organisatieadviesbureau begon ik in 2009 actief met Resumé Recruitment. In 2016 heb ik de opleiding 'Vakvolwassen Recruitment' aan de Hogeschool voor Recruitment gevolgd.
Ik breng graag partijen bij elkaar en wil talent tot bloei laten komen. Wie zijn kwaliteiten kwijt kan in zijn baan, werkt met plezier en voelt zich betrokken. Uit onderzoek blijkt bovendien dat die medewerker langer verbonden blijft aan een organisatie. Zo creëert Resumé Recruitment een optimale match, waarbij zowel opdrachtgever als kandidaat winnaar is.
Ik geloof in de kracht van samenwerking. Via internet, social media en ons netwerk kan Resumé Recruitment veel betekenen voor organisaties, kandidaten en zelfs voor andere werving- en selectiebureaus en personeelsadviseurs. Door samen te werken, vergroten we de kans op de juiste persoon in de juiste functie. Zo werven en selecteren wij op een proactieve en innovatieve manier.’

LinkedIn:
http://nl.linkedin.com/in/johnkoomen/

Daniëla Werink


Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam ben ik het HR vak ingerold. Tijdens de periode dat ik werkzaam was als recruiter bij een werving en selectiebureau is mijn interesse voor de arbeidsmarkt ontstaan. Wat is er nu mooier om door middel van vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en met inzet van de juiste tools tot een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever te komen. Ook gedurende mijn latere carrière in het HR vak, heb ik altijd dicht op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gezeten. Een zeer interessante en actieve markt, die tegenwoordig een hele andere benadering verlangt dan een paar jaar geleden. Ik vind het fantastisch om actief deel te nemen aan deze markt en tot een perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever te komen. Alles eruit halen wat erin zit, dat is waar het om gaat.

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/danielawerink

 

Inloggen

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in


Nog geen inlog? Schrijf je in